Fotografitë e kundërshtimit – 10 orë para seancës për presidentin

Fotografitë e kundërshtimit – 10 orë para seancës për presidentin

Sheshet “Ibrahim Rugova” dhe “Skënderbeu” kanë qenë më të mbushura në natën e tretë të protestës nën qiell të hapur.

Ata protestojnë për rrëzimin e Qeverisë teksa numri dy i kësaj Qeverie në mesditë synon të bëhet president.

Kjo ka qenë ajo çfarë ka mbizotëruar këtë natë:

10 orë para protestës dhe nisjes së seancës për zgjedhjen e Presidentit.
20160226_002127[1]

 

Numër më i madh i protestuesve. 02:1020160226_002150

 

Parullat e Kundërshtimit

20160226_002210

 

Thirrjet kundër Presidentit

20160226_002302

 

Chill!!!

20160226_002323

 

Dikush ka lënë këtë porosi tek tenda

20160226_002353

 

Opozita thotë se të premtën në mëngjes dy sheshet do të stërmbushen me protestues

20160226_002636

 

Albin Kurti flet për dashurinë mes shqiptarëve dhe amerikanëve 

20160226_003534

 

Policia ka bllokuar hyrjet tek sheshet kryesore të kryeqytetit

20160226_005138