Në QMF-të e Vushtrrisë merren masa kundër koronavirusit

Në QMF-të e Vushtrrisë merren masa kundër koronavirusit

Pas rekomandimeve të Insitutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike,  Komuna e Vushtrrisë ka ndërmarrë masat e duhura për parandalimin e këtij virusi.

Drejtori i Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale në  Komunën e Vushtrrisë, Sylejman Meholli, ka bërë të ditur përmes rrjetit sociale “Faecebook”  se janë marrë masat e nevojshme ndaj koronavirusit.

Të dashur qytetarë të Komunës së Vushtrrisë, duke zbatuar rekomandimet e Institutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike…

Gepostet von Sylejman Meholli am Dienstag, 25. Februar 2020