Në sallë edhe Kadri Veseli e Ramush Haradinaj

Në sallë edhe Kadri Veseli e Ramush Haradinaj

Deputetët e Kuvendit të Kosovës kanë filluar të hyjnë në sallën plenare, ku pritet të zhvillohet vazhdimi i seancës konstituive.

 

Deputetët e PAN-it dhe kreu i PDK-së Kadri Veseli kanë zënë vendet e tyre, derisa edhe deputet të AAK-së dhe i nominuari për kryeministër Ramush Haradinaj tashmë kanë arritur në sallë.