Në xhaminë e Istogut, thyhet kutia e parave

Në xhaminë e Istogut, thyhet kutia e parave

Më 27 shkurt, policia e Kosovës njofton se është thyer xhamia në Banjë të Istogut.

Sipas njoftimit policor, persona të panjohur kanë hyrë në objektin fetar dhe e kanë thyer kutinë e parave.

Në këtë kuti mbaheshin paratë të cilat janë dhuruar për humanitet.

Policia nuk ka dhënë detaje për persona të kapur apo të dyshuar.