Nënkalimet në lagjen Kalabria, tashmë janë të papërdorshme

Nënkalimet në lagjen Kalabria, tashmë janë të papërdorshme

Nënkalimet në lagjen Kalabria, tashmë janë të papërdorshme. Ato pos që janë shndërruar në ËC publike, duke pasur në to shumë bërllog, aty mungon edhe ndriçimi, shkruan Insajderi.

Së fundmi këto nënkalime janë bërë të pakalueshme, si pasojë e mbushjes me ujë me shirat.

Banorët e Kalabrisë, detyrohen të kalojnë rrugën tek rrethi, duke i kapërcyer dhe rrethojat e rrugës dhe duke rrezikuar jetën./Insajderi.com