NEPTUN SJELL ZBRITJEN MË TË MADHE TË VITIT

NEPTUN SJELL ZBRITJEN MË TË MADHE TË VITIT

Neptun, si rrjeti më madh i pajisjeve elektronike në Kosovë sjell kampanjën më të rëndësishme të vitit e prezantuar si Zbritja më e Madhe e Vitit, kampanjë kjo e cila bën hapjen e sezonit te ofertave speciale të fundvitit, duke përfshirë gjithë linjën e produkteve nga brendet e njohura evropiane me mundësinë e blerjes me këste 0% interes në të gjitha dyqanet e tij vetëm më 21 & 22 NËNTOR!

Zbritja më e Madhe e VITIT është eventi më i rëndësishem i blerjeve të fundvitit që Neptun prezanton me 21 dhe 22 Nëntor, ku mbi 1000 produkte priten të shpalosen me çmime fantastike dhe zbritje që shkojnë deri në 56%.

Fundviti njihet për atmosferën e ofertave speciale dhe zbritjeve befasuese që sjellin një klimë feste dhe adrenaline që frymëzon për blerje investive e sidomos nëse gjykojmë nga skema e cmimeve mahnitëse qe prezantohen me 21 dhe 22 Nëntor si një mundësi e papërsëritshme. Për dallim nga dy vitet e kaluara Zbritja më e madhe e Vitit këtë herë vjen për dy dite me rradhë si adresim i konsumatorëve për zgjatje të periudhës për të përmbushur kërkesat e shumta duke prekur kështu gjithë kategoritë e produkteve si: televizorë dhe smartphone, pajisje të IT-së, tekinkë të bardhë, pajisje të vogla elektroshtëpiake dhe ato të kujdesit personal si dhe pajisje për ngrohje, me mundësinë e blerjes me keste 0% interes me të gjitha bankat. Ne jemi zotuar të lëvizim mbështetur në kompasin e kërkesave të konsumatorëve në një cikël të vazhdueshëm vet-përmiresimi që anagzhohet për prurje dhe risi në treg gjë që na diferencon nga të tjerët., kështu që përveç zbritjeve goditëse konsumatorët kanë rastin të përfitojnë nga produkti më i ri i prezantuar si Paketa Komfort e cila mundëson zgjatjen e garancionit të produkteve për 2 vite shtesë dhe anetarësim falas në programin e besnikërisë haPPy nga ku mund të përfitojnë çmime promocionale dhe benefite të tjera. Prandaj ju ftojmë në të gjitha dyqanet Neptun me 21 dhe 22 Nëntor që të bëheni pjesë e një eksperience unike të blerjes”  …  deklaroi Kaltrina Hoxha, Drejtoreshë Marketingu në Neptun.

Neptun është zinxhiri i shitjes me pakicë me një linjë të gjërë të pajisjeve elektronike si: TV / audio / video, produkte dhe aksesorë të IT-së, smartphone , rrobalarëse, enëlarëse, frigoriferë, pajisje të vogla elektroshtëpiake, pajisje të kujdesit personal, pajisje për ftohje-ngrohje dhe produkte tjera të komunikimit.

Neptun Kosova tashmë numëron 12 dyqane në Kosovë si pjesë e grupit Balfin dhe degë e Neptun International.