‘Nëse ti reziston për 20 minuta’ – zbulohet biseda e prostitutës shqiptare me klientët e saj

‘Nëse ti reziston për 20 minuta’ – zbulohet biseda e prostitutës shqiptare me klientët e saj

Me zë dhe me figurë, emisioni “Stop” në Tv Klan denoncon si organizohet prostitucioni në Korçë.

Një person i infiltruar i emisionit udhëtoi drejt Korçës ku kishte lënë takim me të ashtuquajturin Laci, i cili rezulton se është një tutor. Takimi me të u organizua në lagjen “1 Maji” pas Medresesë.

Qytetari i infiltruar si klient i kerkon pazar tutorit

Sapo i infiltruari i emisionit “Stop” takohet me Lacin, ky i fundit e pyet nëse është polic.