Nesër mbledhja e radhës e Kryesisë së Kuvendit, këto janë pikat e rendit të ditës

Nesër mbledhja e radhës e Kryesisë së Kuvendit, këto janë pikat e rendit të ditës

Kryesia e Kuvendit të Kosovës do të mbajë nesër mbledhje nga ora 10:00, njofton Insajderi.

Kështu është bërë e ditur nga zyra e Kuvendit me anë të një njoftimi për media.

Këto janë pikat e rendit të ditës:

  1. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e mëparshme e Kryesisë së Kuvendit,
  2. Përgatitjet për Seancë plenare:
  3. Deklarimet jashtë rendit të ditës,
  4. Pyetjet parlamentare,
  5. Miratimi i procesverbalit nga seanca e mëparshme.

III. Shqyrtimi i propozimeve dhe i kërkesave