Netflix lejon prindërit të shohin se çfarë po shikojnë fëmijët e tyre

Netflix lejon prindërit të shohin se çfarë po shikojnë fëmijët e tyre

Netflix tha që tiparet e reja kishin ardhur si rezultat i reagimeve nga familjet.

Ka për qëllim të fitojë më shumë besim nga prindërit, të cilët janë në kërkim të opsioneve për të kufizuar kohën e ekranit, si dhe të zgjedhin programet që mund të shikohen nga fëmijët e tyre.

Përdoruesit do të jenë në gjendje të rishikojnë cilësimet e secilit profil nën një qendër të re brenda menysë së cilësimeve, tha Netflix, raporton Independent.

Dhe tani do të jetë e mundur të shihet se çfarë fëmijët kanë shikuar duke parë profilet e tyre dhe prindërit mund të fikin lojën automatike.

Opsionet e reja përfshijnë mbrojtjen e profileve individuale për t’i parandaluar fëmijët t’i përdorin ato dhe të jenë në gjendje të filtrojnë përmbajtje të papërshtatshme për të rinjtë.

Pandemia e koronavirusit, e cila ka mbyllur miliarda njerëz në të gjithë botën brenda shtëpive të tyre, ka nxitur një bum në përdorimin e platformave online të transmetimit.