Nga cilat komuna janë të prekurit me Covid-19 gjatë ditës së sotshme

Nga cilat komuna janë të prekurit me Covid-19 gjatë ditës së sotshme

187 është numri i të infektuarve gjatë ditës së sotshme me Covid-19. Sikurse edhe ditëve tjera edhe sot të infektuarit janë nga shumica e komunave të Kosovës.

Rastet pozitive janë nga: komuna Prishtinë 92 raste, komuna Pejë 12 raste, komuna Gjakovë 12 raste, komuna Lipjan 11 raste, komuna Drenas 8 raste, komuna Fushë Kosovë 8 raste, komuna Mitrovicë 6 raste, komuna Ferizaj 5 raste, komuna Vushtrri 4 raste, komuna Suharekë 4 raste, komuna Obiliq 4 raste, komuna Gjilan 3 raste, komuna Malishevë 3 raste, komuna Prizren 3 raste, komuna Podujevë 3 raste, komuna Skenderaj 2 raste, komuna Klinë 2 raste dhe me nga 1 rast komunat: Deçan, Istog, Mitrovicë e Veriut, Rahovec dhe Shtime./Insajderi.com