Nga më i votuari e deri tek ai që mori vetëm dy vota: Lista e plotë e PDK-së në Kaçanik

Nga më i votuari e deri tek ai që mori vetëm dy vota: Lista e plotë e PDK-së në Kaçanik

Kadri Veseli është kandidati më i votuar për deputet nga PDK në komunën e Kaçanikut. Veseli njëherë ishte edhe kandidate për kryeministër i cili në këtë komuna ka arritur të marr gjithsej 4047 vota.

Pas tij listë me më së shumti vota në këtë komunë i prijnë Bahri Selimi me 3805 vota, Kosovare Murseli me 3317 vota, Elmi Reçica me 1284, Mexhide Mjaku-Topoalli me 617 vota dhe Gazmend Bytyqi me 585 vota.

Kurse listës së personave me më së paku vota i prijnë Novitet Nezaj e cila ka arritur të marrë vetëm dy vota, më pas Merita Makolli me 4 vota, Elmie Plakiqi me 6 vota, Suzana Gjergji me 8 vota dhe Merita Mullabazi me 11 vota.

Partia Demokratike e Kosovës në këtë komunë ka arritur të renditet e dyta me 4 mijë e 725 vota apo 32.30 për qind.