Nga nesër mediat mund të aplikojnë për grante në Prishtinë

Nga nesër mediat mund të aplikojnë për grante në Prishtinë

Nga nesër fillon aplikimi për grante për mediat me lokacion në Prishtinë, njofton Insajderi.

Kryetari i komunës, Shpend Ahmeti, ka njoftuar se aplikimi do të jetë i hapur nga 1 deri më 8 dhjetor 2020.

“Duke qenë se mediat janë ndër elementet më të rëndësishme të demokracisë, në këtë kohë të pandemisë duhet të përkrahen ashtu që të mundësohet dhe ndihmohet funksionimi i tyre”, ka shkruar ai.

Ahmeti kishte njoftuar paraprakisht se komuna e Prishtinës ka ndarë 100 mijë euro për mediat që operojnë në Prishtinë./Insajderi.com