Nga ora 18:00 fillon numërimi i votave me kusht

Nga ora 18:00 fillon numërimi i votave me kusht

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka njoftuar se numërimi i votave me kusht do të fillojë të dielën nga ora 18:00.

Tash e disa ditë po numërohen votat në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve.

Deri më tani janë numëruar të gjitha votat e rregullta dhe ato me kusht.

Pas përfundimit të të gjithë numërimit, shpallen rezultatet përfundimtare dhe certifikohen nga KQZ. /Insajderi.com