Nga OVL-UÇK-së: Prifti që hoqi flamurin nga Kosharja duhet të futet në burg

Nga OVL-UÇK-së: Prifti që hoqi flamurin nga Kosharja duhet të futet në burg

“Shteti duhet ta fus në burg”, kështu është shprehur sekretari i Organizatës së Veteranëve të Kosovës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Faton Klinaku, ndaj priftit i dyshuar që “hoqi flamurin kombëtar shqiptar nga kulla e Koshares”.

Klinaku për Gazetën Online Insajderi.com, tha se “Institucionet e Kosovës janë fajtore për pakujdesi ndaj ruajtjes së vlerave kombëtare”.

“Shteti i Kosovës duhet të kujdeset për ruajtjen e vlerave kombëtare. Ky prift duhet të futet në burg”, tha ai.

Është raportuar se në prift ortodoks ka “larguar nga kulla e vrojtimit në Koshare”, flamurin kombëtar shqiptar.

Provokime të tilla ka pasur edhe në të kaluarën dhe janë konsideruar si negative për ngecjen e normalizimit të marrëdhënieve ndërmjet Kosovës e Serbisë. /Insajderi.com