Ngritet aktakuzë ndaj drejtoreshës për Kadastër, Gjeodezi e Pronësi në Komunën e Klinës

Ngritet aktakuzë ndaj drejtoreshës për Kadastër, Gjeodezi e Pronësi në Komunën e Klinës

Prokuroria Themelore në Pejë ka ngritur aktakuzë ndaj drejtoreshës në Drejtorinë për Kadastër, Gjeodezi dhe Pronësi në Komunën e Klinës, Njomza Grabanica.

Lajmin e ka konfirmuar për Insajderi-n prokurorja Valbona Dishaj-Haxhosaj.

Aktakuza, sipas prokurores Dishaj-Haxhosaj, është ngritur në drejtim të veprës penale “keqpërdorimi i pozitës apo autoritetit zyrtar”.

E njëjta është dorëzuar në Gjykatën Themelore në Pejë me 6 maj 2021./Insajderi.com