Nis mbledhja e LDK-së ku Mustafa ua shpalos deputetëve detajet për Qeverinë e re

Nis mbledhja e LDK-së ku Mustafa ua shpalos deputetëve detajet për Qeverinë e re

Në Selinë Qendrore të Lidhjes Demokratike të Kosovës ka filluar takimi i kreut të partisë, Isa Mustafës me deputetët e grupit parlamentar.

Është bërë e ditur se deputetët e LDK-së do të shohin përbërjen e qeverisë së re, me emra konkretë dhe të gjitha detajet e marrëveshjes, të cilat akoma nuk janë bërë të ditura për publikun.

Me deputetët e LDK-së, Isa Mustafa, do të flasë edhe për votimin e kësaj qeverie, duke ditur se i ka disa që kanë votuar kundër në Këshill të Përgjithshëm.

Deri tash kryparlamentarja Vjosa Osmani nuk është parë në selinë e partisë, shkruan Gazeta Express.