Nis protesta e veteranëve

Nis protesta e veteranëve

Një numër i vogël i ish-ushtarëve të pakënaqur të UÇK-së, janë  mbledhur në Prishtinë për të protestuar.

Ata po kërkojnë tu plotësohen tri kërkesa.

“Pastrimin e listave të veteranëve, njohjen e statutit të invalidit të gjithë atyre që si pasojë e luftës  vuajnë nga sëmundjet e ndryshme si dhe shkarkimin e komisionit invalidor të tanishëm”.