Nis seanca në rastin “Syri i Popullit”

Nis seanca në rastin “Syri i Popullit”

Në Gjykatën Themelore në Prishtinë ka nisur seanca përfundimtare në procesin gjyqësore kundër Sadri Ramabajës, i njohur edhe si rasti “Syri i Popullit”.

Në këtë seancë fjalën përfundimtare do ta ketë mbrojtja dhe vet i akuzuari. Pra, në seancë mbrojtjen e tij do ta paraqes vet i akuzuari, Sadri Ramabaja, si dhe avokati i tij, Ramiz Krasniqi.