Nis takimi konsultativ i partive politike

Nis takimi konsultativ i partive politike

Ka nisur takimi konsultativ mes partive politike.

Me këtë takim janë të pranishëm përfaqësuesit nga koalicioni PDK-AAK-Nisma, koalicioni LDK-AKR-Alternativa dhe deputet e partive të minoriteteve.

Në këtë takim nuk po merr pjesë Lëvizja Vetëvendosje e cila e ka quajtur një takim të tillë të panevojshëm.