Nisma Socialdemokrate thërret konferencë për media

Nisma Socialdemokrate thërret konferencë për media

Nisma Socialdemokrate përmes një komunikate ka bërë të ditur që në orën 15:00 do të mbajë konferencë për media.

Në këtë komunikatë nuk është bërë e ditur se cila është tema që do të flitet.

Së fundi, partia e Famtir Limajt ka qenë shumë e zëshme për votat të cilat kanë ardhur nga Serbia, dhe ka kërkuar vazhdimisht që ato të mos pranohen fare nga KQZ-ja.

Sipas tyre, ato kishin ardhur në mënyrë të parregullt në Kosovë dhe si të tilla nuk do të duhej të pranoheshin. Për një gjë të tillë ka bërë kërkesë edhe në PZAP, gjë që iu është refuzuar.