Nisma synon vota në Skenderaj, ministri Shala nënshkruan diçka për këtë komunë

Nisma synon vota në Skenderaj, ministri Shala nënshkruan diçka për këtë komunë

Ani pse është ministër në detyrë, Endrit Shala, ka nënshkruar një vendim për themelimin e inkubatorit në komunën e Skenderajt, shkruan Insajderi.

Ai përmes Facebook ka shkruar se ky inkubator do t’iu shërbejë bizneseve që të kenë kushte sa më të mira të operimit dhe të jenë konkurruese.

“Ministria e Tregtisë dhe Industrisë është duke krijuar mundësi për bizneset në të gjitha komunat e Republikës së Kosovës, duke ndërtuar inkubator, dhe zona ekonomike”, ka thënë Shala.

Ai ka njoftuar se inkubatori në Komunë të Skenderajt do të ketë sipërfaqe mbi 9 mijë metra katror dhe sipas tij, është mundësi e mirë për zhvillimin e afarizmit./Insajderi/