Një femër në Gjilan e raporton në Polici babain e saj

Një femër në Gjilan e raporton në Polici babain e saj

Një femër në Gjilan e ka raportuar në Polici babain e saj.

Ajo është ankuar se prindi në vazhdimësi ka ushtruar dhunë fizike dhe psiqike ndaj saj.

I dyshuari është arrestuar dhe me vendim të prokurorit është dërguar në mbajtje.