Një grua si dëshmitarja e nëntë kundër Salih Mustafës

Një grua si dëshmitarja e nëntë kundër Salih Mustafës

I nënti më radhë dëshmitarë që po jep dëshminë e tij për rastin e ish-eprorit të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Salih Mustafa.

Të mërkurën po vazhdon gjykimi i Mustafës nga Dhomat e Specializuara në Hagë.

Por, nuk ka detaje për publikimin. Dëshmia ka kaluar në ambient privat.

Kësaj radhe kemi një dëshmitare e cila është duke iu përgjigjur pyetjet e prokurorit dhe mban kodin W04390.

Gjykata Speciale në Hagë

Salih Mustafa ishte arrestuar më 24 shtator të vitit të kaluar.

Ai akuzohet për “krime lufte”, si pjesë e UÇK-së.

Ka mohuar të gjitha aktakuzat e ngritura ndaj tij.

Ndërsa, është i pari ndaj të cilit ka nisur gjykimi. /Insajderi.com