Një i arrestuar për fajde në Viti

Një i arrestuar për fajde në Viti

Në Viti gjatë ditës së djeshme është arrestuar i dyshuari mashkull, pasi ka ushtruar presion në kërkim të kamatës/fajdesë, nga viktima mashkull.

Nga i dyshuari janë konfiskuar 6 mijë euro para dhe disa shënime të ndryshme të cilat janë mbajt si evidencë. Me vendim të prokurorit, i dyshuari pas intervistimit është dërguar në mbajtje.