Një muaj fushatë për zgjedhjet lokale

Një muaj fushatë për zgjedhjet lokale

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve në mbledhjen e sotme ka marrë vendim që për zgjedhjet lokale të 22 tetorit të ketë një muaj fushatë.

Fushata do të fillojë më 21 shtator dhe do të përfundojë më 22 tetor.

Në këtë mbledhje të KQZ-së u diskutua për pa rregulluesit që kanë evidentuar gjatë numërimit të disa vendvotimeve. Gjithashtu në këtë mbledhje u bë e ditur se numërimi i 280 kutive të zgjedhjeve do të përfundoj sot, por pa përfshirë votat me kusht./Insajderi.com