Një person bie nga skela e Pallatit i Rinisë derisa po shikonte ndeshjen Kosovë-Angli (FOTO)

Një person ka rënë në tokë, derisa po e shikonte ndeshjen Kosovë-Angli nga hapësirat e objektit të Pallatit të Rinisë.

Në një foto të siguruar nga EO, shihet se në vendin e ngjarjes kanë arritur policia dhe emergjenca.

Deri tani nuk dihen detaje të reja rreth këtij rasti.