Një person rrëzohet nga 15 metra lartësi mes dy korsive të autostradës, “Ibrahim Rugova”

Një person rrëzohet nga 15 metra lartësi mes dy korsive të autostradës, “Ibrahim Rugova”

Dje në mëngjes rreth orës 06:00, një mashkull shtetas sirian ka rënë ka 15 metra lartësi midis dy korsive të autostradës “Ibrahim Rugova”.

Me këtë rast ai ka marrë lëndime të rënda trupore dhe është dërguar për trajtim në QKUK, njofton raporti 24- orësh i policisë.