Një shitësi të cigareve ia hedhin zjarrin në duar

Një shitësi të cigareve ia hedhin zjarrin në duar

Një shitësi të cigareve i janë djegur duart në një kafene të Prishtinës.

Në një video të cilën e ka siguruar Reporteri, shihet sesi cigarxhiut i hidhet zjarr dhe fillon përqeshja me të.

Shitësi vërehet duke bërtitur e tentuar ta largojë zjarrin i cili po digjte duart e tij.

Nuk është e qartë se për cilën kafene bëhet fjalë.

Ajo që shihet nga video e publikuar është se asnjë nga të pranishmit nuk i ofron ndihmë shitësit të cigareve. /Insajderi.co

VIDEO