Një tjetër termet shënohet në Tiranë

Një tjetër termet shënohet në Tiranë

Një tjetër tërmet ka lëkundur Tiranën, në orën 15:34 të ditës së mërkurë.

Edhe pse me intensitet më të ulët se ai i orës 11:01, tërmeti është ndjerë në kryeqytet.

Tërmeti i fundit ishte i magnitudës 3,5, me një thellësi 5 km dhe epiqendër 21 km në veriperëndim të Tiranës.