Njoftim nga Insajderi për probleme teknike

Njoftim nga Insajderi për probleme teknike

Redaksia e Gazetës online Insajderi, njofton lexuesit e saj të cilët janë duke pasur vështirësi në qasje në sajtin e saj, se gjatë ditës së sotme kemi pasur probleme teknike.

Insjderi ju kërkon mirëkuptim në lidhje me këto probleme teknike të cilat do të rregullohen sa më shpejt që është e mundur.

Ne ju kërkojmë falje për pamundësinë që të qaseni normalisht në sajtin tonë dhe se ai do të rikthehet në gjendje normale sa më shpejt që është e mundur./Insajderi.com