Numërohen mbi 80% të votave në Malin e Zi, eperësi shumë e lehtë e Gjukanoviçit

Numërohen mbi 80% të votave në Malin e Zi, eperësi shumë e lehtë e Gjukanoviçit

Janë numëruar 82% e votave në Mal të Zi, rezultati mbetet shumë i ngushtë

Qendra për Monitorim dhe Kërkim CEMI në Mal të Zi ka bërë të ditur se tani janë numëruar 82 përqind e votave të zgjedhjeve nacionale.

Lista DPS – “Përcaktuar për Malin e Zi” e Milo Gjukanoviç ka 34.90 përqind dhe koalicioni proserb “Për Ardhmërinë e Malit të Zi” e Zdravko Krivokapic ka 32.70 përqind, raporton Vijesti, transmeton Insajderi

“Koalicioni “Paqja është kombi ynë” ka 12.6 përqind, “Bardh e zi” 5. Partia Boshnjake 4.20 përqind. Social Demokratët 4.20 përqind. SDP – Mali i Zi i fortë 3.10 përqind. Koalicioni Shqiptar Njëzëri 1.10 përqind. Lista Shqiptare 1.40 përqind apo /Insajderi.com