OBSH tregon se si duhet të veprojnë besimtarët për Ramazan gjatë pandemisë

OBSH tregon se si duhet të veprojnë besimtarët për Ramazan gjatë pandemisë

Organizata Botërore e Shëndetësisë ka publikuar një udhëzues që ka të bëjë me muajin e shenjtë të Ramazanit dhe aty thuhet:

“Asnjë studim mbi agjërimin dhe rrezikun e infektimit me COVID-19 nuk është kryer. Njerëzit e shëndetshëm duhet të jenë në gjendje të agjërojnë gjatë këtij Ramazani si në vitet e kaluara”

Çdo informacion tjetër që e lexoni, thjesht injorojeni!