O’Connell zgjodhi mënyrën më interesante për të bërë tifo për Kosovën e Anglinë

O’Connell zgjodhi mënyrën më interesante për të bërë tifo për Kosovën e Anglinë

Ruari O’Connell mbrëmë bëri tifo për të dyja skuadrat atë të Anglisë dhe Kosovës dhe për këtë kishte zgjedhur një mënyrë të veçantë. 

Ish-ambasadori i Mbretërisë së Bashkuar në Kosovë kishte veshur një fanellë që përfaqësonte të dyja shtetet. Gjysmë të Anglisë dhe gjysmë të Kosovës.

O’Connell përkundër faktit që nuk është më ambasador në Kosovë, të dyjat ekipet për të ishin të pandashme. Theksojmë këtu që ish-ambasadori është i martuar me një shqiptare dhe kjo mund të jetë edhe një arsye shtesë, pse ai ndërmori këtë veprim.