Për të gjithë kandidatët të cilët kandidojnë për deputet në zgjedhjet 2019, Gazeta Insajderi ka përgaditur një ofertë speciale ku përfshihet reklamimi në faqen e Insajderit, video sto" />

Ofertë speciale për Fushatën Zgjedhore 2019

Ofertë speciale për Fushatën Zgjedhore 2019

Për të gjithë kandidatët të cilët kandidojnë për deputet në zgjedhjet 2019, Gazeta Insajderi ka përgaditur një ofertë speciale ku përfshihet reklamimi në faqen e Insajderit, video storiet, shkrime ditore dhe emisione.

Për më shumë informata ju lutem na kontaktoni në [email protected] ose ne numri +383 49 80 50 56.