Olluri – Xharrës: Veseli ka përfituar tender nga Thaçi e ju po e trajtoni si pejgamber

Olluri – Xharrës: Veseli ka përfituar tender nga Thaçi e ju po e trajtoni si pejgamber

Qëndrimet lavdëruese të ish-gazetares Arbana Xharra e cila aderoi në PDK-në për liderin e Kadri Veselit, i është kundërpërgjigjur drejtori ekzekutiv i Insajderit, Parim Olluri i cili ia ka kujtuar Xharrës faktin se Veseli ka qenë një nga përfituesit nga tenderët e Zyrës së Kryeministrit në kohën sa atë e ka drejtuar ish-kryetari i PDK-së, Kadri Veseli.

Olluri ia rikujtoi Xharrës statuset për Veselin e cila në emisionin Click në TV21 e cila tha se vlen vetëm vullneti i Kadri Veselit për të ndryshuar mënyrën e qeverisjes.

Ai iu drejtua Xharrës duke i thënë se po e trajton Veselin si me qenë pejgamber dhe ia kujtoj faktin që Veseli me kompaninë e tij “Kobit PC”.

“Kadri Veseli ka qenë tenderues, njëri prej fituesve të tenderave Arbanë, ti e din shumë mirë edhe kur je kond gazetare  qejf ja ke bo share”, tha Olluri./Insajderi.com