Pacolli ia mësyn për vizitë Afrikës

Pacolli ia mësyn për vizitë Afrikës

Ministri i Punëve të Jashtme të Kosovës, Behgjet Pacolli është nisur për në kontinentin e Afrikës, ku sipas tij, do të zhvilloj disa vizita në juglindje të kontinentit.

Pacolli shkruan se angazhimi për Kosovën është ndjenjë e jashtëzakonshme.

“Pas takimeve shumë të rëndësishme në Paris, me autoritetet e larta franceze, fillova rrugëtimin në kontinentin e Afrikës, ku do të zhvilloj disa vizita në juglindje të kontinentit dhe në disa shtete të SADC. Angazhimi për Kosovën është ndjenjë e jashtëzakonshme”, shkruan Pacolli në Facebook.