Pagat mujore të asistentëve të lartë të kryeministrit dhe ministrave

Pagat mujore të asistentëve të lartë të kryeministrit dhe ministrave

Pas vendimit të kryeministrit Ramush Haradinaj për rritjen e pagës së kabinetit të tij qeverisës dhe vetës zbulohet se sa do të jetë edhe paga e asistentëve të kryeministrit dhe ministrave.

Sipas këtij vendimi paga e asistentit të lartë të kryeministrit Haradinaj do të jetë 970 euro, në muaj.

Ndërsa paga e asistentëve të lartë të ministrave është caktuar në shumë prej 600 euro. /Insajderi.com