Pamje brenda zyrave të OVL së UÇK-së, ku EULEX-i po kryen bastisje

Pamje brenda zyrave të OVL së UÇK-së, ku EULEX-i po kryen bastisje

Një numër i madh i pjesëtarëve të Policisë së EULEX-it kanë rrethuar dhe bastisur zyrat e Organizatës së Veteranëve të UÇK-së, njofton Insajderi.

Në fillim nuk dihej saktësisht qëllimi i këtij aksioni, por më vonë u informua se Brenda zyrave është arrestuar kryetar i OVL-së, Hysni Gucati.

Në disa pamje të publikuara nga një anëtar i OVL-së së UÇK-së shihet aksioni i pjesëtarëve të EULEX-it brenda zyrave.