Po" />

Pamje nga aksioni i jashtëzakonshëm i Policisë në Veri, dhjetëra të arrestuar e të plagosur

Pamje nga aksioni i jashtëzakonshëm i Policisë në Veri, dhjetëra të arrestuar e të plagosur

Mëngjesin e sotëm, Njësia Speciale e Policisë së Kosovës ka ndërmarrë një aksion në katër komunat veriore, dhe duket si e i njëjti është duke vazhduar ende.

Policia e Kosovës vijon të jetë syçelë dhe e përgatitur edhe në këto orë, siç dëshmojnë edhe fotot nga vendi i ngjarjes.

Sipas informacioneve, Policia është në kërkim edhe të të dyshuarve për vrasjen e policit Enver Zymberi dhe atë të ish-politikanit serb Oliver Ivanoviq.