Pas zjarrit janë marrë masa nga ana e autoriteteve dbe janë evakuar 120 pacient, ku 5 prej tyre janë dërguar drejt spitalit të Traumës, pasi kishin nevojë për ndihmë më të " />

Pamje nga momentet e flakëve në spitalin e Durrësit

Pamje nga momentet e flakëve në spitalin e Durrësit

Pas zjarrit janë marrë masa nga ana e autoriteteve dbe janë evakuar 120 pacient, ku 5 prej tyre janë dërguar drejt spitalit të Traumës, pasi kishin nevojë për ndihmë më të specializuar.

Spitali i Durrësit gjatë natës, në orën 01: 15 është përfshirë nga flakët. Sipas informacioneve zyrtare bëhet me dije se shkak për zjarrin ka qenë një problem në gabinën elektrike prej ngarkesës në rrjet.

Pas zjarrit janë marrë masa nga ana e autoriteteve dbe janë evakuar 120 pacient, ku 5 prej tyre janë dërguar drejt spitalit të Traumës, pasi kishin nevojë për ndihmë më të specializuar.

Siç shikohet dhe në video flakët janë përhapur me shpejtësi dhe shkallët e emergjencës kanë shërbyer për të shpëtuar shumë pacient që ndodheshin në spital për të marrë ndihmën mjeksore.