“PAN është në rrugë kushtetuese, të reflektojnë partitë tjera”

“PAN është në rrugë kushtetuese, të reflektojnë partitë tjera”

Partia Demokratike e Kosovës (PDK) nuk e ka ndërmend të keq dorë nga kandidimi i Kadri Veselit për postin e kryetarit të Kuvendit.

Këtë e kanë ripërsëritur zyrtarë të kësaj partie, duke kërkuar nga partitë tjera të reflektojnë në këtë drejtim.

Fehmi Mujota nga PDK-ja, ka thënë se koalicioni PAN e ka kandidatin për kryetar kuvendi dhe ai është Kadri Veseli.

“PAN-i është në rrugën Kushtetuese”, ka thënë Mujota gjatë një konference për media.

“Ne i ftojmë të gjithë deputetët e Kuvendit, të cilët i njohin elementet Kushtetuese, që të reflektojnë. Ne do të jemi aty kur do të votohet kryetari i Kuvendit”, ka shtuar Mujota./Insajderi.com