Parkingu bëhet shkak që gjashtë persona të rrahen mes veti

Parkingu bëhet shkak që gjashtë persona të rrahen mes veti

Parkingu është bërë shkak se gjashtë persona të rrihen ndërmjet veti.

Të gjithë u arrestuan – të mërkurën, njofton Insajderi.

Ata kanë marrë edhe trajtim mjekësor.

“Gjashtë të dyshuarit pas trajtimit mjekësor janë intervistuar dhe me vendim të prokurorit janë dërguar në mbajtje. Rasti vazhdon të hetohet”, thuhet në raport. /Insajderi.com