Pas shembjes së dheut në Prishtinë gjobitet kompania e ndërtimit

Pas shembjes së dheut në Prishtinë gjobitet kompania e ndërtimit

Në rrugën “Bedri Gjini” në Prishtinë ka rrëshqitur dheu dhe ka pasur rrjedhje të ujit. Kjo ka ndodhur afër një objekti i cili është duke u ndërtuar, ndërkaq si pasojë veturat që kanë qenë të parkuara kanë rënë në hendek.

Për këtë, Inspeksioni ka gjobitur kompaninë e cila duket se nuk ka respektuar lejen ndërtimore.

E lidhur me rrëshqitjen e dheut ka reaguar drejtori i Drejtorisë së Inspeksionit, Adonis Tahiri.

Tahiri ka shkruar në Facebook se bëhet fjalë për mosrespektim të lejes ndërtimore, e për këtë inspektorët e kanë gjobitur kompaninë.

“Pala në këtë rast nuk e ka respektuar lejen ndërtimore, sepse ende nuk e ka ndërtuar murin mbrojtës. Si rrjedhojë, Inspektori kujdestar nga Sektori i Ndërtimit e ka obliguar që t’i ndërpresë të gjitha punimet, si dhe e ka shqiptuar gjobën në vlerë 500 euro. Inspektori kujdestar i Sektorit të Rendit Komunal e ka shqiptuar gjobën tjetër për dëmtim të rrugës, gjithashtu 500 euro, si dhe e ka urdhëruar palën që menjëherë ta rikthejë terrenin në gjendjen e mëparshme”, ka shkruar Tahiri në Facebook.

Sot jemi njoftuar për një rrëshqitje të dheut në rr. "Sami Plakolli". Menjëherë kanë dalë në vendin e ngjarjes 2 ekipe…

Gepostet von Adonis Tahiri am Sonntag, 27. Oktober 2019