Kurti takon përfaqësuesit e Partisë Egjiptiane, bisedon për formimin e qeverisë

Kurti takon përfaqësuesit e Partisë Egjiptiane, bisedon për formimin e qeverisë

Lideri i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, së bashku me anëtarin e Kryesisë, Xhelal Sveçla, kanë takuar sot Kryetarin e Partisë Egjiptiane (IRDK), Elbert Krasniqi, të shoqëruar nga ekipi i tij, Xhevdet Neziraj, Fazli Stollaj dhe Fridon Lala.

Sipas Lëvizjes Vetëvendosje në këtë takim miqësor, është disktuar për procesin dhe rezultatin zgjedhor, certifikimin e rezultateve finale që po e presin për të filluar me formimin e institucioneve të reja, si dhe për rëndësinë e bashkëpunimit drejt një shtetndërtimi demokratik me progres socio-ekonomik për të ardhmen, që nuk diskriminon asnjëri e i jep shansë secilit.

“Në këtë takim miqësor, biseduam për procesin dhe rezultatin zgjedhor, certifikimin e rezultateve finale që po e presim për të filluar me formimin e institucioneve të reja, si dhe për rëndësinë e bashkëpunimit drejt një shtetndërtimi demokratik me progres socio-ekonomik për të ardhmen, që nuk diskriminon asnjëri e i jep shansë secilit.

Kryetari Kurti e njoftoi z. Krasniqi që prioritet i qeverisë së re do të jetë zhvillimi ekonomik që punëson dhe integron, të gjithë dhe pa dallime, si dhe sundimi i ligjit, përkatësisht hetimi i krimit të organizuar dhe korrupsionit të lartë institucional.

Me vende pune, drejtësi, dhe politika që trajtojnë pabarazinë në shoqëri, Kurti tha se do të hapen mundësi të reja të komunikimit e bashkëpunimit mes qytetarëve dhe komuniteteve që jetojnë në Kosovë”, ka shkruar LVV në Facebook.