Pas tollovisë në Kuvend, PDK thërret konferencë për media

Pas tollovisë në Kuvend, PDK thërret konferencë për media

Pas tollovisë së krijuar në sallën ku po mbahet seanca plenare e Kuvendit të Kosovës, midis deputetëve të Partisë Demokratike të Kosovës dhe atyre të Partisë Demokratike të Kosovës, kjo e fundit ka thirrur konferencë për media.

Sipas njoftimit të PDK-së, kjo konferencë do të mbahet nga ora 12:30 te hyrja para Kuvendit të Kosovës.

Mediave do të iu adresohet shefi i Grupit Parlamentar të PDK-së, Abelard Tahiri.

Njoftim i plotë:

Shefi i Grupit Parlamentar të PDK-së, Abelard Tahiri, mban sot konferencë për media.

Vendi: Hyrja para Kuvendit të Kosovës

Koha:12:30. /Insajderi.com