Pasi e rrahën Fero vjen me një paralajmërim

Pasi e rrahën Fero vjen me një paralajmërim

Para një muaji ai ishte në qendër të mediave, e krejt kjo pasi ai u rrah në lagjen Veterrnik në Prishtinë

Flasim për këngëtarin Fero ky dy emra të rinj të estradës e rrahën atë në një qendër tregtare.

Edhe pse ai e mohoi të ketë ndodhur rrahje, por nuk vonuan shumë dolën dhe videot e që në fakt ishte e kundërta e asaj çfarë ai tha.

E tani, ai vjen me një paralajmërim për estradën ku shprehet se do i rrëzojë të gjithë.

Ndryshe, ka pak ditë që ka lansuar këngën e re “Ska konkurencë” në bashkëpunim me Rina Balaj.