PDK: Ne nuk kemi mundur ta përfshijmë Bujën në listën për deputet e as për kryetar komune

PDK: Ne nuk kemi mundur ta përfshijmë Bujën në listën për deputet e as për kryetar komune

Ish-Kryetari i Komunës së Lipjanit, Shukri Buja ka aderuar sot zyrtarisht në Nisma për Kosovën.

Pas kësaj, Partia Demokratike e Kosovës, parti në të cilën ka qenë pjesë Buja para se të aderonte në Nisma, ka dalë me një përgjigje për media duke thënë:

“PDK nuk ka pasur mundësi ta përfshij as në listë për deputet e as ta kandidoj për kryetar komune Shukri Bujën. PDK e falënderon për bashkëpunimin e deritashëm dhe i dëshiron suksese në rrugën që ka zgjedhur”, thuhet në përgjigjen e PDK për media