PDK thërret konferencë të jashtëzakonshme për media

PDK thërret konferencë të jashtëzakonshme për media

Partia Demokratike e Kosovës ka thirrur konferencë të jashtëzakonshme për media.

Përfaqësues të kësaj partie do t’i drejtohen publikut nga ora 17:30.

Nuk dihet çështja për të cilën është thirrur kjo konferencë.

Partia opozita e cila drejtohet nga Enver Hoxhaj, ka kritikuar vazhdimisht Qeverinë Kurti për vaksinat, dialogun dhe mungesën e një plani qeverisës. /Insajderi.com