Pëplasje e ashpër në mes Vjosa Osmani dhe Teuta Haxhiut

Përplasje në mes kryeparlamentares, Vjosa Osmani dhe deputetës, Besa Gaxherit.

Pëplasje e ashpër në mes Vjosa Osmani dhe Teuta Haxhiut

Një përplasje e ashpër ka ndodhur në mes kryeparlamentares, Vjosa Osmani dhe deputetës, Teuta Haxhiut

Teuta Haxhiu ka thënë se rezoluta e propozuar nga Vjosa Osmanit për shkarkimin e zv-kryeminisrit, Goran Rakiq është për konsum politik.

Më pastaj ka ardhur reagimi i Osmanit duke thënë se ofendimet e deputetes në fjalë ndaj saj janë në çdo seancë.

“Deputete jam mësuar me ofendimet tua, nëse je për ta shkarkuar Goran Rakiqin kjo është rezoluta”, ka thënë Osmani.

Më pastaj, deputetja, Teuta Haxhiu ka vazhduar disa minuta duke u drejtuar kah Osmani me zë të lartë gjatë kohës sa një deputet tjetër e kishte marrë fjalën. /Insajderi.com/