Për Gjuriqin, Vuçiqi është “princ i Ballkanit”

Për Gjuriqin, Vuçiqi është “princ i Ballkanit”

Lëvdatat e të ashtuquajturit Drejtori i “Zyrës për Kosovës”, Marko Gjuriq për Aleksandër Vuçiqn kanë arritur deri në shkallën sa presidenti serb të cilësohet “princ i Ballkanit”.

Këto komente Gjuriq i bëri gjatë promovimit të librit më të ri të profesor, Michael Bieber.

“Vuçiç sulmohet çdo ditë, sepse ai “princ ballkanas” kokëfortë është veçanërisht i pabindur dhe ka shpërblime të veçanta për ta goditur atë”, deklaroi Gjuriq, transmeton agjencia e lajmeve serbe Tanjug. /Insajderi.com